sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Syksyä

Päivitysväli on vähän venähtänyt syyskiireistä johtuen. Maatilan syksy meinaa olla hieman työntäyteinen... Koirien kanssa on lenkkeilty ja nautittu kauniista syyssäästä.
 
Pentujen kodeista on kuulunut mukavia terveisiä :)  Lohtajalle jääneitä Dixietä ja Jekkua ollaan nähty useasti  ja Sanna käväisi Hunnyn kanssa syyskuun alussa. Siitä muodostuikin pienimuotoinen pentutapaaminen.
 
Lauantaina toteutettiin suunnitelma käyttää Milli luonnetestissä. Testiin on ennenkin yritetty, mutta niihin on ollut tosi vaikea mahtua mukaan. Pohjoissuomen snautseri-ja pinseriharrastajat järjestivät Oulussa testin ja mahduttiin mukaan. Kiitos järjestäjille!
 
Millin testi sujui aikalailla ennakkoajatusten mukaan. Ilma sattui olemaan aika syksyinen, tuuli ja satoi. Alkuhaastattelun jälkeiseen taisteluleikkiin Milli ei oikein syttynyt, vaikkakin kepakkoon tarttui ja jopa taisteli siitä hieman, siitä tuli ainut -1.
Pöytäkirja oli seuraava: toimitakyky +1, terävyys +1, puolustushalu +1, taisteluhalu -1, hermorakenne +1, temperamentti +2, kovuus +1, luoksepäästävyys +2a, laukauspelottomuus +++ laukausvarma ( ei korvaansa lotkauttanut :) pisteet 110
Milli paransikin suoritustaan kokoajan ja tuomari totesikin:" Hermot ovat kunnossa, voisi testata vaikka heti uudestaan."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti